Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

1. Szervező:
A nyereményjáték szervezője a Minden Ami Kép (továbbiakban: Szervező), székhely: 6500 Baja, Neumann János utca 10.

2. Játék időtartama:
A játék 2024. április 23-án 20:00-kor kezdődik és 2024. május 1-én 23:59-kor ér véget.

3. Résztvevők köre:
A játékban részt vehet minden természetes személy, aki betöltötte a 18. életévét, és állandó lakcímmel rendelkezik Magyarországon.

4. A játék menete:
A részvételhez kötelező feltétel, hogy a játékosok a képet az #ÉdesanyámÉsÉn és a #MindenAmiKép hashtag-ek használatával töltsék fel. A részvétellel a játékosok hozzájárulnak képeik megosztásához a Szervező közösségi média oldalain.
Nem kötelező, de a nyerési esélyeket növelheti:
• ha a játékosok követik a Szervező Facebook és Instagram oldalát;
• megosztják a játékról szóló posztot akár a hírfolyamukban, akár sztoriként;
• megjelölhetnek legalább egy barátjukat a kommentben.

5. Nyeremények:

  • 1. helyezett: 30% kedvezményre feljogosító kupon
  • 2. helyezett: 25% kedvezményre feljogosító kupon
  • 3. helyezett: 20% kedvezményre feljogosító kupon

6. Nyertesek kihirdetése:
A nyerteseket 2024. május 2-án, 13:00-kor hirdeti ki a Szervező a hivatalos közösségi médiás oldalain keresztül. A nyertesek a legtöbb lájkot kapott képek alapján dőlnek el.

7. Nyeremény átvétele:
A nyeremények átvétele az értesítési folyamat részeként történik meg, ahol az online kuponok kiállításra kerülnek. Az értesítő üzenet tartalmazza a kupon beváltásához szükséges összes részletes információt.

8. Adatkezelés:
A résztvevők adatait a Szervező bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a nyeremény átadásához szükséges. Az adatkezelési tájékoztató elérhető a Szervező weboldalán.

9. Általános feltételek:
A nyereményjátékban való részvétellel a játékosok elfogadják a játékszabályzatot és a Szervező általános szerződési feltételeit. A Szervező szükség esetén fenntartja a jogot a játékszabályzat módosítására és a játék felfüggesztésére vagy megszüntetésére.

10. Jogviták:
A nyereményjátékra a magyar jog az irányadó. Jogvita esetén a felek a helyileg illetékes bíróság kizárólagos illetékességét ismerik el.

Fontos:
Ez a nyereményjáték semmilyen formában nincs támogatva, szponzorálva, kezelve, vagy társítva a Facebookkal vagy Instagrammal.

Vissza a blogba